Projektledning

Din externa projektledare

Jag vet att tid och arbetsuppgifter sällan är synkroniserade.
Todolistan växer och tid som borde läggas på att faktiskt lösa saker läggs istället på långa möten och administration i projektverktyg.

En lösning är att anställa en projektledare på heltid men ibland är det inte försvarbart i budgeten. En annan lösning är att ta in en konsult. En hybridlösning där jag kommer in som er egna projektledar-konsult. Jag styr upp och strukturerar så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Dessutom är jag van vid olika arbetsplatser och kommer in i snacket fort.

Fördelar med extern projektledare

Flexibla timmar

Avstämningar sker regelbundet där behovet stäms av. Jag har möjlighet att vara anpassningsbar, och förstår att er situation kan förändras snabbt.

Nya perspektiv

En av de stora fördelarna med att ta in en projektledare på timbasis är att ni automatiskt får in ett nytt perspektiv på er produkt och arbetsplats.

Bred erfarenhet

Med nio år i mediabranschen och fem år som egenföretagare har jag hunnit samla på mig lärdomar från olika branscher och flera företag.

Behöver du eventpersonal?

Jag gillar att vara i centrum där det händer. Jag har erfarenhet av att producera turné och scenshower i Sverige och Finland. Dessutom är jag en av medarrangörerna till Sveriges första (och största) meet and greet evenemang för fans och kreatörer.

Jag är hands on och jag duckar inte för ett hinder.

Matilda enligt samarbetspartners…

”Profession ut i fingerspetsarna och ett engagemang som inte är mätbart med någon annan konsult vi anlitat. Matilda är en konsult som snabbt blivit en av vårt företags starkaste byggklossar. ”

ANDREAS JONSSON

”Matilda är en otroligt pålitlig projektledare med hög arbetsmoral som kommer att driva dina projekt med engagemang och positivitet rakt in i mål.”

OLIVIA ERIKSSON