Filmproduktion

Säg det med reklamfilm

Vem älskar inte reklam som får en att känna något? Eller ännu bättre – en reklam som får en att agera?!
Behöver du skapa innehåll som får samhället att öppna ögonen och lägga ditt företag på minnet? Jag känner filmteamet som kan göra din idé/ tanke/ vilja till en färdig film.

Och nej, det kostar inte skjortan. Jag vet hur ni får både kvantitet och hög kvalité till ett bra pris.

Låt oss skapa sociala medier content ihop

Jag känner en stor hatkärlek över att fastna i våra sociala medier kanalers såkallade evighets-scroll. Att vi har mindre än tre sekunder på oss att fånga en tittares uppmärksamhet både skrämmer och gör mig pepp.

Allt ovan i kombination är ändå det som gör att jag gillar dagens ubersnabba digitala värld där typ vad som helst kan bli världens nästa stora trend. Det triggar mig att skapa. Behöver du en ny strategi eller hjälp att sköta de olika plattformarna?

Tre goda råd för en
lyckad filmproduktion

  • Samla ditt crew två gånger inför inspelningen
    – Vid första tillfället ge en kort brief om uppdraget och låt alla presentera sig
    – Vid andra träffen (1-2 dagar innan inspelningen) går ni igenom alla detaljer och besvara eventuella frågor
  • Schemalägg 15 minuters paus för hela teamet efter 2 timmars arbete
  • Planera in 45 minuters lunchpaus för ALLA, ingen ska jobba. Alla kommer göra ett bättre jobb on set efter en ordentlig paus.

Den gyllene regeln

Gör inte allt på en gång och kläm inte in för mycket på en dag! Det blir aldrig ett bra resultat då. Vet du redan i idéstadiet att ni behöver mycket content, planera för en extra dag direkt. Jag lovar dig att det kommer vara värt de extra kronorna.

Tidigare produktioner

Youtubeserien Tinderdejterna

Humorserien Pinsamt Värre

Kollegornas ord om Matilda

”Matilda är ett måste på en inspelning! Hon sköter ALLT. Vi hade aldrig klarat våra produktioner utan henne. Känner ingen som är så driven och kunnig inom många olika yrkesroller såsom Matilda. Boka henne så fort ni kan!”

JOHANNA & MARCUS

”Matilda är den osynliga stjärnan bakom min podcast. Hon har hjälpt mig planera avsnitt, formulera frågor, boka gäster och ordna med allt annat som krävs för att ro ihop projektet – en klippa och ett ovärderligt bollplank!”

EMIL NORBERG